VALAHORUM
CONSTRUCT 

Construim altfel !

 Lucrari de constructii cladiri rezidentiale şi nerezidentiale

S.C. VALAHORUM CONSTRUCT SRL are ca obiect de activitate ‘’Constructii civile şi industriale” pentru investitori persoane fizice şi juridice: COD CAEN – 4120 Lucrari de constructii cladiri rezidentiale şi nerezidentiale”.

S.C. VALAHORUM CONSTRUCT SRL este o companie dinamica, ce asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor. Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme si standarde din domeniu.

Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra au garantia calitatii lucrarilor.

S.C. VALAHORUM CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 2012 cu scopul de a oferi pe piata constructiilor civile si industriale servicii de inalta calitate si de a se speciliza in finisaje exterioare si interioare. Pentru constructiile si elementele din lemn asiguram servicii specializate de ignifugare urmarind imbunatatirea comportamentului acestora la foc, de protectie impotriva insectelor, de antiseptizare precum si aplicarii de uleiuri pentru punerea in valoare a frumusetii acestui material.

Suntem o organizatie independenta, puternica in convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazeaza pe stabilitate şi inovatie. Prin activitatea desfasurata, ne propunem sa aducem un aport tehnic, social şi economic pe piata constructiilor şi instalatiilor din Romania, avand ca principal obiectiv satisfacerea totala a cerintelor clientilor nostri.

Suntem specializati in lucrari de constructii cu predare la cheie, altfel spus in constructia de cladiri complet finisate in interior si in exterior, cu instalatiile electrice, sanitare si termice incluse. Detinem expertiza si avem solutii specializate de protejare si conservare a elementelor de constructie cu valoare istorica si culturala. Redam farmecul inegalabil al cladirilor construite in secolele trecute prin metode moderne de restaurare si amenajare interioara a acestor cladiri de patrimoniu. 

Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai bune servicii, la o calitate superioara si un pret corect. Eficienta inalta prin disciplina si tehnologie avansata este strategia noastra.

Dispunem de un personal specializat, profesionisti de exceptie, fie ca vorbim de muncitori calificati, de personalul tehnic de specialitate ori de cadrele cu pregatire superioara.